Nytårs menu 2019
Forret 1 : Hjemmelavet Lakseroulade af østersølaks med fyld af laksemousse på salatbund, garneret med muslinger, skalrejer, asparges og citron. Serveres med sauce verde og flute. kr. 68,-
Forret 2 : Kyllingesalat på salatbund m. æbler, annanas og bladselleri toppet m. knust bacon. Serveres med flute. kr. 68,-
Hovedret : Oksemørbrad m. ostegratineret broccoli, stegte løg og peberfrugt, hertil cremet champingnon sauce og fyldte bagte kartofler m. bacon. kr 209.-
Dessert : Nytårskage. tynd browniebund m. chokoladeganach, trøffelcreme og passionsmousse. kr. 68,-
2-retter 275,- 3- retter 320,-
Afhentes på Arnager røgeri mellem kl 12 og 15.
Alt er tilberedt og klar. De skal kun varme hovedretten. Der medfølger naturligvis udført vejledning.