Fri fragt på ordre over 900kr

Bornholmske røgvarer
- lige til døren

Vi har friske røgvarer I vores webshop. Røgeri I arnager, events med forskellige menuer, og vores dinner transportable service

Gå til webshop

Velkommen til Arnager Røgeri

Om restauranten

Arnager Røgeri er et lille privatejet Røgeri, hvor vi ryger vores varer efter den gamle tradition med elletræ.

Vi er beliggende nær et lille fiskerleje, kun 7 km fra Rønne. Der er kun 500 m. til stor dejlig badestrand, og vores smukke lille havn, som forbindes til land med Nordeuropas længste træbro.

Her lægger vi vægt på, at der er plads til hele familien, med hyggelige udenoms arealer med stor legeplads, legecykler, grønne områder, og god plads til at nyde maden såvel udendørs som indendørs.

Som et af de få Røgerier, har vi valgt bordservering, d.v.s. at vores kunder ikke behøver at stå i kø, men kan sætte sig og slappe af, og børnene kan fordrive ventetiden på vores legeplads.

På vores menukort er der et udvalg af egne røgvarer, som evt. kan nydes som smørrebrød, eller med hjemmelavet kartoffelsalat. Vi lægger stor vægt på, at lave flere af vores produkter fra bunden af.

Til børnene er der et fint udvalg af mad med pommes frites. Er man ikke lige til fisk, kan her også nydes en bøf, eller en wienerschnitzel.

Med venlig hilsen Karin og Tonny Hounsgaard.​​

Påske menu

Smørrebrød

Rejemad
med mayonnaise & citron …… 75,- kr

Røget ål
med røræg …… 79,- kr

Røget laks
med asparges og røræg …… 79,- kr

Røget sild
med purløg, radiser, rødløg og æggeblomme …… 55,- kr

Fiskefrikadelle
med remoulade og citron …… 55,- kr

Fiskefilet
med remoulade og citron …… 50,- kr

Pil selv sild
røget sild, rugbrød, smør, radise …… 35,- kr

Anretninger

Røget kryddermakrel
med kartoffelsalat …… 60,- kr

Varmrøget laks
med hjemmelavet kartoffelsalat …… 95,- kr

1 fiskefilet
med pommes frites …… 55,- kr

2 fiskefileter
med pommes frites …… 85,- kr

2 Fiskefrikadelle
med pommes frites …… 70,- kr

Røgeriplatte:
røget sild, røget makrel,
varmrøget laks og
hjemmelavet kartoffelsalat …… 125,- kr

Luxusplatte:
rejer, røget laks,
røget ål og fiskefrikadelle …… 149,- kr

Nuggets
med pommes frites …… 58,- kr

Sildetallerken:
marineret sild, kryddersild.
æg og tomat, saltstegte sild m, tilbehør …… 90,- kr

Saltstegt sild:
m, sennep, rødbeder, brød …… 62,- kr

Påske tilbud

Skærtorsdag d. 18. og Langfredag d. 19. april kl. 12.00-17.00

Påskeplatte
med kryddersild sild m. æg og tomat pyntet med løg og kapers, Fiskefilet m. remoulade, citron, og karse Roastbeef pyntet med pickles, ristede løg og hjem-melavet kartoffel salat. Flæskesteg pyntet med rødkål og appelsin
Pris kr. 149,-

Aftenmenu kl. 17.00 – 20.00
Forret: Fyldte æg pyntet med rejer og kaviar, lagt op på salatbund med brød til. Hovedret: Helstegt oksefilet m. salat bestående af spidskål, grønkål, gulerødder, ananas og peanuts rød whiskey sauce og halve bagte kartofler. Dessert: Hjemmelavet lun æblekage med is
Pris 2 retter: 179,- og 3 retter 199,-

Påskelørdag , Påskedag søndag og 2. Påskedag mandag 12 til 17

Påskeplatte
med kryddersild sild m. æg og tomat pyntet med løg og kapers, Fiskefilet m. remoulade, citron, og karse Roastbeef pyntet med pickles, ristede løg og hjem-melavet kartoffel salat. Flæskesteg pyntet med rødkål og appelsin
Pris kr. 149,-

Aftenmenu kl. 17.00-20.00
STOR, LÆKKER BUFFET. Helstegt oksefilet – Glaseret skinke, Bornholmsk lam 1/2 ovnbagte kartofler – Hjemmelavede grovfritter Bearnaise sauce – rødvins sauce 2 slags salat Hjemmelavet jordbærfromage.
Pris pr. person kr. 219,-

Bordbestilling på 5697 2200

Bestil lidt af Bornholm

Få røgvarer tilsendt direkte til din hoveddør. Herboende bornholmere kan ringe på 56972200 og bestille de udbudte varer på webshoppen, og aftale en tid for afhentning. I vores lille butik kan du købe omhyggeligt udvalgte varer, som er lavet fra bunden af, uden tilsætningsstoffer. Vælg mellem et stort udvalg af røgvarer som varm og koldrøget laks, ål, makrel, sild, rejer og meget andet.

Besøg webshoppen

Åbningstider

Så har vi lukket for sæsonen. Vi siger tak til alle vores kunder, håber vi ses igen til næste sæson.
Men vi har stadig åbent for mad ud af huset, og vores webshop.
Hilsen Karin & Tonny

Se åbningstider

Godt gammeldags håndværk

Gå til webshop

I vores Røgeri ryges vores fisk i egne ovne, som er over 40 år gamle. Det er med rygeovne, som med god vin, de bliver bedre med alderen, derfor får fisken en særlig intens og kraftfuld smag.

Vi gør os umage med at bibeholde vores behandling og røgning af fisken, som et godt gammeldags håndværk uden brug af maskiner, alt forarbejdning foregår med håndkraft. Dvs. fisken håndskæres og håndsaltes, den er i vores hænder fra vi henter den til vi leverer den til kunden.

Vi har i alle år kun røget vild Østersølaks pga dens kvalitet, men fordi der kun er få laksefiskere tilbage, er vi nu også begyndt at importere og røge Islandsk laks, som et af de få røgerier på Bornholm.

Den Islandske laks er som Østersølaksen af høj kvalitet. De er certificeret, de har langt bedre vækstbetingelser end andre opdrætter laks, og der gøres ikke brug af tilsætningsstoffer, som vækstfremmer og antibiotika mv.