Herunder kan du se vores smilie rapport.

Du kan se rapporter fra vores restaurant og røgeri​

​Resturant

​Røgeri

Røgeri.

I vores røgeri røger vi på god gammeldags traditionel måde med ellebrænde.

​Koldrøget Islandsk laks.

Før rygningen håndsaltes laksen. Derefter ryges den i min 20 timer, med en temperatur som ikke overstiger 27 grader. Temperaturen udenfor samt luftfugtigheden afgør om den skal have 20 eller måske helt op til 35 timer før den er færdig.


Koldrøget Østersø Vildlaks

Østersøvildlaks behandles på samme måde som den norske, dog fjernes skindet og fedtet trimmes væk efter rygningen. Herved overholder man de lovmæssige krav om trimning af Østersø laks, og opnår samtidig en ”renere” vare. Med andre ord kan alt på Østersøvildlaksen spises hvorimod skin og fedtkant alligevel ikke spises på

traditionelle laks. Østersøvildlaksen er samtidig lysere i kødet og mindre fedtholdig

Da laksen først skal fanges er der en risiko for at den kan være udsolgt eller umulig at få fat på.

Kold Rygningen.

Selve rygningen foregår på gammeldags måde, i vores tradionelle koldrygningovne.

Her antændes savsmuldet i bunden og ligger og ulmer. Der må ikke være rigtig ild, da temperaturen så vil blive for høj. Røgkoncentrationen er mindre i disse ovne i forhold til lukkede industri ovne. Derfor tager det længere tid, men resultatet bliver en mere afdæmpet røgsmag.

Varmrygning.

Her bruger vi ellebrænde til at ryge med.

Vi starter med at tænde et lille bål, så vi kan tørre Laks/ål/sild. Når de er tørre, slukker vi ilden til der kun er gløder tilbage, og lægger mere brænde ind,  vi bliver med at holde ilden nede, så ryges de ca. 4 til 5 timer. Temperaturen svinger fra 50 til 80 grader,

​​

Nyheder​

 

Dagens fisk🐟

Stegt Laks.

Buffet.
Lørdag og søndag 23-9 og 24-9.Fra 12 til 16.
Buffet med lidt af hvert. Lige fra røgvarer til ​Lune retter.
Pris kun 129kr
​Bordbestilling: 56972200​.

 

Næste åle gilde:

​Fredag  29/09. og kun fredag.

Vi ryger også fisk for private.         Vi Ryger hele året.

Tager 35kr kg for den færdige røgvare.

Angående røgvarer kontakt:

Tonny Hounsgaard på 30207084

                                                                           

 ​

Firma information

Arnager Røgeri & Restaurant

CVR: 10007186​


  • Arnagervej 4                                              3700 Rønne